Portfolio

TPA adviseurs werkt voor onder meer bedrijven als FloraHolland, Philips, Goodman, KPN en Schiphol, en overheden en instellingen als gemeente Amsterdam, gemeente Den Haag, provincie Noord-Holland , Agentschap NL, Europese Commissie en anderen. Hier een aantal voorbeelden van ons werk.

Businesscase duurzaam renoveren – Zorginstelling

TPA bv - energie organisatie en duurzaamheidAnalyse van gebouw-renovatiemogelijkheden van zorginstelling. De renovatie dient het pand weer een goede uitstraling te geven en een efficiënte exploitatie mogelijk te maken. Hiertoe is aan de hand van het BREEAM label bepaald hoe het pand nu scoort, en hoe er zo duurzaam mogelijk gerenoveerd kan worden met als doel een volwaardig duurzaam gebouw met optimale exploitatielasten en beheersbaarheid. In samenwerking met de projectgroep renovatie is een business case opgesteld voor de duurzame renovatie.

Universiteit Leiden – Bèta Campus, Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen

TPA bv - energie organisatie en duurzaamheidUniversiteit Leiden, Gorlaeus Building - fase 1, BREAAM assessment, resultaat Very Good. In 2016 nam de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen het eerste deel van het Gorlaeus Building in gebruik. Dit deel bestaat uit drie vleugels die worden verbonden door een 100 meter lang atrium. Het gebouw bevat ruim 45.000m2 vloeroppervlak en biedt ruimte aan meer dan 600 medewerkers.

Pagina's